Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Thursday, March 13, 2014

MARKETING/ PROMOTER CETAK BAJU - PART TIME DIPERLUKAN (KERJA KOSONG KELANTAN, TERENGGANU, PAHANG, JOHOR, MELAKA, PERAK, PERLIS, SELANGOR, SHAH ALAM, KUALA LUMPUR, SABAH, SARAWAK, BRUNAI, LABUAN, SANDAKAN)


MARKETING/ PROMOTER CETAK BAJU - PART TIME DIPERLUKAN

Bayaran Gaji
  • Komisyen di bayar RM1 setiap helai baju.
  • Contoh tempahan baju 1000 helai - komisyen RM1000
  • Kami akan trasfer terus kepada anda jika semua pembayaran telah dibuat oleh pelanggan.
Waktu keja
  • Terpulang kepada anda makin banyak tempahan makin banyak komisyen. yang penting set target nak income berapa setiap bulan, contoh sebulan anda nak income RM2k, jadi anda boleh buat promosi di tempat anda  dan cari tempahan 2000helai.. begitulah yang lain-lain berdasarkan target anda.

Siapa yang boleh join?
  • Semua yang berminat nak join, pekerja awam, swasta, pelajar sekolah, universiti, penganggur, pelajar kolej atau universiti. 

Kenapa perlu join?
  • Tidak perlu modal
  • Tidak terikat dengan masa
  • Untung lumayanan
  • Cuma jadi orang tengah, untung atas angin
  • Harga minyak naik 0.20sen kami bagi o.80sen


APA YANG ANDA PERLU BUAT
  • Foward order dari customer.
  • Send image yang hendak di cetak.
  • Send size baju dan quantiti.
  • Seterusnya setelah terima bayaran dari customer kami akan trasfer komisyen ke akaun anda..

kepada yang berminat boleh hubungi kami sekarang SMS/Call (019-6920509 )

Note: SMS 24hrs
Call Office Hour

*Agen kami pelajar universiti boleh buat sale 2k sebulan, anda pon boleh.. jom sertai kami..


No comments:

Post a Comment

Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"