Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Tuesday, November 5, 2013

TEMPAHAN BAJU RM15 SAHAJA!!! ORDER KINI DI BUKA..












TEMPAHAN KINI DIBUKA UNTUK CETAKAN BAJU..
DESIGN BOLEH CUSTOMIZE

KALAU NAK DESIGN YANG DIATAS PUN BOLEH..


SYARAT-SYARAT TEMPAHAN & PEMBELIAN

1. MIN ORDER 10 UNIT

2, Design Size A4

3. Satu Warna (Depan@belakang Sahaja)

4. Jenis Kain 160 Gsm Cotton

5. Sesuai Untuk Persendirian @Kelab

6. Kos Postage Ikut Quantity Baju.

BERMINAT SILA SMS NO INI 019-6920509

NOTA : - TEMPAHAN BANYAK ADA DISKAUN.. TQ



No comments:

Post a Comment

Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"