Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Thursday, September 5, 2013

PROGRAM GMBO: Peluang Perniagaan Online & Mendapat RM1000 Tunai..

Peluang Perniagaan online &  mendapat GRAN RM1000




Baca disini!!

Syarat 
1. Mempunyai Lesen syarikat SSM (kalau register RM75 jer)
2. Mempuyai Akaun bank yang aktif
3. Mempunyai website domain (alamat akhirnya mesti .com.my) langgan disini..




ANDA mungkin mempunyai masalah ini..

MASALAH
-Tidak pandai membuat laman web, 
-web sedia ada data statik,
-Makan masa,
-Penat nak ajar user(settig sana sini)

Saya ada web online system untuk dijual (anda boleh test disini)
http://cetakbaju2u.biz/cms2/index.php?

KEBAIKAN
- Senang & cepat
- Anda boleh customize website sendiri dlm masa 10 minit jer


Harga RM150 SAHAJA untuk setting database and Installation system anda just bagi username & password hosting yang telah dilanggan SAHAJA untuk saya install.

Nota:- Pembinaan web ini mengikut data keperluan yang digariskan oleh SKMM, InsyaAllah semua maklumat ada kat situ,senang jer macam isi form jer.. sesiapa yang berminat boleh SMS  Taiip GMBO  JARAK Minat ke 019-6920509 08:00 AM - 06:00PM sahaja...




kira-kira untuk setup kan semua ni : 

1. Lesen SSM = RM75
2. Hosting + Doamin = RM 80
3. Web +System = 150

TOTAL RM305 - RM1000 = ANDA MASIH ADA RM695 UNTUNG X???

NOTA: PROGRAM INI DIJALANKAN OLEH SKMM SEHINGGA 31DISEMBER 2013 SAHAJA!!!!


"Tertakluk kepada terma & Syarat"

No comments:

Post a Comment

Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"