Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Wednesday, July 3, 2013

AGEN JUALAN SET ASAS CETAK BAJU SENDIRI DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA



"Agen jualan set asas cetak baju sendiri diperlukan di seluruh malaysia..
Berminat boleh SMS saya segera taip "AGEN MINAT" hantarkan ke 019-6920509.. TQ.."


"Kini biness dihujung jari"


Macam mana saya nak jadi agen?
  • PERNAH Membeli Set Asas Cetak Baju Sendiri Kami.
  • Setiap pembelian  MIN order 2 unit setiap kali order.(untuk dapat harga agen/komisyen).
  • Ada akaun bank, terutama ONLINE BANKING.


Siapa yang boleh sertai?
  • Kakitangan kerajaan
  • Swasta
  • Pelajar
  • Penganggur
  • Graduan
  • Suri Rumah
  • Dll


Macam mana saya dapat keuntungan?

CARA 1 - Dropship system
  1. Anda boleh register pelanggan anda di portal kami http://www.cetakbaju2u.biz
  2. Buat pembayaran dalam akaun pelanggan ANDA (dalam bahagian "Catatan" tulis nama  ANDA agar senang kami bagi kami untuk penggiraan komisyen kepada anda).
  3. No rujukan & postage akan diuruskan oleh kami (komisyen kami akan masukan kedalam akaun anda sejurus pembayaran pelanggan). 
  4. Anda hanya perlu pastikan pengguna daftar>>buat pembayan sahaja. 



CARA 2 - Small business System
  1. Anda boleh membeli barangan dari kami, dan jual kembali pada harga pasaran.
  2. Pembungkusan & pengurusan postage semua di uruskan oleh ANDA sendiri.
  3. Keuntungan 100% pada anda.
  4. Cara pengiklanan bebas.


**Jadikan ini partime income @ fultime business anda! Jadikan hobi supaya dapat menjanakan pendapantan.. berbaloi?? memang berbaloi!!!!!.. (^_^)


NOTA :
Anda boleh mempromosikan barangan kami di tempat anda. Maklumat barangan boleh rujuk portal kami.


*Dibuka sepanjang tahun bermula 1 July 2013 (FREE register), Tapiiii.. tahun DEPAN agen baru kena berbayar hehe..*

No comments:

Post a Comment

Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"