Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Wednesday, June 26, 2013

IKLAN MAMPU MILIK RM10 SAHAJA!

ANDA TIDAK PERLU MAHIR INTERNET UNTUK  IKLAN DI INTERNET..

Internet membuka ruang dan peluang bagi usahawan dan peniaga kecil melakukan promosi, menyampaikan maklumat produk dan perkhidmatan dan meraih keuntungan. Namun, bagi membina satu perniagaan internet, anda memerlukan kepakaran baru untuk menghadapi cabaran yang menanti.

Sekarang anda boleh mengiklan peniagaan untuk 1 post item serendah RM10 sahaja, bukan seminggu, sebulan, tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... setahun..  berminat hubungi saya.. anda just sediakan iklan, nanti kami akan postkan untuk anda. Iklan anda akan di fowardkan ke fb, blog, & tweeter kami. 
RM10 SAHAJA 

Berminat Taip "NAK IKLAN" Hantar ke
019-6920509 Sekarang!!!!

No comments:

Post a Comment

Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"