Thursday, March 28, 2013

Hasil kerja peserta kelas hari tu, dah boleh buat sendiri, . siapa yang beminat boleh lah tempah area kedah.



hasil kerja student saya, alhamdulilahdha jadi, sesiapa yang berminat nak buat baju area kedah boleh hubungi  en.awi ni FB beliau :facebook (tolong promote hehe) yang lain boleh cuba, mana tau rezeki anda ada disini.

No comments:

Post a Comment

SET ASAS CETAK BAJU A (TEOH CHIN , SELANGOR)

Berminat membeli barangan cetak baju #CETAKBAJUSENDIRI #BUATDUIT Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami ...