Sunday, March 31, 2013

Kelas cetak baju sendiri (31/03/13)


















Alhamduallah dapat  selesaikan kelas, Selamat maju jaya Syazuan..

Baju Toyota Racing Development TRD



Toyota TRD silkscreen RM45 include postage. Pembelian kuantiti banyak discount terbaik menanti ANDA 
Call & SMS 017-9733122/012-6920509

Friday, March 29, 2013

Manual 1 MINIT menukar image untuk silkscreen printing mengunakan microsoft words sahaja!



Pemilihan image setting tukar kepada black and white.





Gambar yang dah siap tukar setting


Paparan image terbaik pada baju anda..warna boleh disapu bermacam-macam warna


*Manual tmenuukar image untuk silkscreen printing mengunakan microsoft words sahaja!Jom bikin baju sendiri.. alangkah mudahnya bikin baju... rugi korang tak cuba.. 

Thursday, March 28, 2013

Hasil kerja peserta kelas hari tu, dah boleh buat sendiri, . siapa yang beminat boleh lah tempah area kedah.



hasil kerja student saya, alhamdulilahdha jadi, sesiapa yang berminat nak buat baju area kedah boleh hubungi  en.awi ni FB beliau :facebook (tolong promote hehe) yang lain boleh cuba, mana tau rezeki anda ada disini.

Sunday, March 24, 2013

"Set Cetak Baju Sendiri Terbaik dari ladang" Harga Mampu milik..


























Set "Terbaik Dari Ladang"
yang ni bali terus boleh buat 

Set asas + Frame + Meja exposed

Nota tengok lah hasilnya memang terbaik lah..nak buat niaga kecil-kecil pun dh boleh ni hehe.. sesiapa berminat boleh order item instock! 

Berminat membeli barangan cetak baju #CETAKBAJUSENDIRI #BUATDUIT Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami ...