Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Tuesday, February 5, 2013

Semakan Keputusan BR1M 2.0 Online 2013. Status Permohanan!

Just share..

Semakan Keputusan BR1M 2.0 Online 2013. Status Permohanan!















Semakan BR1M 2.0 Online 2013

Semakan Keputusan BR1M 2.0 Secara Pos
  • Status semua pemohon BR1M 2.0 (Bantuan Rakyat 1Malaysia)
    juga akan dimaklumkan mengenai keputusan permohonan BR1M RM500
     (isi rumah) & RM250 (bujang) melalui pos
  • Setiap pemohon bantuan BR1M 2.0 yang berjaya akan menerima surat
    pemakluman masing-masing secara berperingkat-peringkat dengan
    disertakan tarikh dan tempat majlis penyerahan baucar BR1M 2.0
    RM500 & RM250 diadakan

Semakan Keputusan Permohonan BR1M 2.0 Melalui Talian Hotline
  • Anda sendiri sebagai pemohon juga boleh semak status permohonan
    BR1M 2.o dengan cara menelefon talian
    hotline 1-800-222-500/1-300-88-3010 mulai 11 Februari ini 2013
  • Talian hotline tersebut akan beroperasi dari jam 9.00 pagi hingga 5.00
    petang setiap hari bekerja





Nota, admin pun dapat info dari blog rujukan dibawah:



*Sekadar berkongsi maklumat!! untuk maklumat lanjut sila rujuk pejabat
hasil terdekat di kawasan masing-masing.

No comments:

Post a Comment

Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"