Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Wednesday, February 20, 2013

EBOOK PERCUMA, Cetak Baju Sendiri, Format Window7, Bina Blog Sendiri, Bisness Dobi, Ikan Keli, Burung Puyuh, Cendawan, Cycber Cafe, Percetakan



DOWNLOAD EBOOK PERCUMA, E-BOOK PERCUMA, DOWNLOAD EBOOK BAHASA MELAYU, MALAY EBOOK, EBOOK BISNES, DOWNLOAD E-BOOK MELAYU, E-BOOK PERCUMA....





Ebook Percuma!! untuk rujukan anda, Mungkin ini yang anda cari. Mana tahu rezeki anda datang mencurah-curah apabila membaca ebook ini? ataupun mungkin anda akan mendapat cetusan idea dari ebook koleksi kami..selamat muat turun. Jangan lupa datang untuk tengok banyak lagi ebbok yang akan dikogsikan! Jika ada cadangan boleh kemukan disini.TQ







Click pada icon download dibawah ini..



Admin.

No comments:

Post a Comment

Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"