Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Saturday, February 16, 2013

Daftar Pengundi @ Pemilih SEKARANG!! Mudah Jer


Senang ja proses nya, Bagi IC, Wait a few second, sign the 
form and Succesfull daftar.!

Bila dah daftar, u all akan dapat salinan form tu yang berwarna pink.


and proses daftar undi ambik masa 5bulan kot untuk verified.

U all yang leceh p keluar daftar, boleh Daftar Undi Online . 
Sekarang semua kan hujung jari.
ok yang nak Daftar Undi Online boleh lawat kat SINI
atau
Yang nak download borang untuk individu boleh download sini.

Then lepas tu, korang buat la semakan daftar undi kat SINI if dah 
successful dalam 5 bulan selepas daftar.


Mudah kan?

So nak tunggu apa lagi? Jangan jadi macam aku. Dah
lewat dah nak mendaftar.
Rugi tau if tak daftar. 1 undi amat bermakna.

Jalankan tanggungjawab anda sebagai rakyat Malaysia ^___^

No comments:

Post a Comment

Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"