Saturday, February 16, 2013

Daftar Pengundi @ Pemilih SEKARANG!! Mudah Jer


Senang ja proses nya, Bagi IC, Wait a few second, sign the 
form and Succesfull daftar.!

Bila dah daftar, u all akan dapat salinan form tu yang berwarna pink.


and proses daftar undi ambik masa 5bulan kot untuk verified.

U all yang leceh p keluar daftar, boleh Daftar Undi Online . 
Sekarang semua kan hujung jari.
ok yang nak Daftar Undi Online boleh lawat kat SINI
atau
Yang nak download borang untuk individu boleh download sini.

Then lepas tu, korang buat la semakan daftar undi kat SINI if dah 
successful dalam 5 bulan selepas daftar.


Mudah kan?

So nak tunggu apa lagi? Jangan jadi macam aku. Dah
lewat dah nak mendaftar.
Rugi tau if tak daftar. 1 undi amat bermakna.

Jalankan tanggungjawab anda sebagai rakyat Malaysia ^___^

No comments:

Post a Comment

Berminat membeli barangan cetak baju #CETAKBAJUSENDIRI #BUATDUIT Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami ...