Wednesday, February 20, 2013

EBOOK PERCUMA, Cetak Baju Sendiri, Format Window7, Bina Blog Sendiri, Bisness Dobi, Ikan Keli, Burung Puyuh, Cendawan, Cycber Cafe, Percetakan



DOWNLOAD EBOOK PERCUMA, E-BOOK PERCUMA, DOWNLOAD EBOOK BAHASA MELAYU, MALAY EBOOK, EBOOK BISNES, DOWNLOAD E-BOOK MELAYU, E-BOOK PERCUMA....





Ebook Percuma!! untuk rujukan anda, Mungkin ini yang anda cari. Mana tahu rezeki anda datang mencurah-curah apabila membaca ebook ini? ataupun mungkin anda akan mendapat cetusan idea dari ebook koleksi kami..selamat muat turun. Jangan lupa datang untuk tengok banyak lagi ebbok yang akan dikogsikan! Jika ada cadangan boleh kemukan disini.TQ







Click pada icon download dibawah ini..



Admin.

Iklan Perniagaan Anda Percuma!

Iklan percuma selama 30 hari tanpa bayaran! jika berminat sila hubungi saya VIA email shanusi_alsharee@yahoo.com

*Untuk teruskan iklan selepas 60 hari hanya  ADD RM10..

MRSM Art Teacher

Our New member
.MRSM Teachers welcome to d' club kak ayong!

Monday, February 18, 2013

Saturday, February 16, 2013

Daftar Pengundi @ Pemilih SEKARANG!! Mudah Jer


Senang ja proses nya, Bagi IC, Wait a few second, sign the 
form and Succesfull daftar.!

Bila dah daftar, u all akan dapat salinan form tu yang berwarna pink.


and proses daftar undi ambik masa 5bulan kot untuk verified.

U all yang leceh p keluar daftar, boleh Daftar Undi Online . 
Sekarang semua kan hujung jari.
ok yang nak Daftar Undi Online boleh lawat kat SINI
atau
Yang nak download borang untuk individu boleh download sini.

Then lepas tu, korang buat la semakan daftar undi kat SINI if dah 
successful dalam 5 bulan selepas daftar.


Mudah kan?

So nak tunggu apa lagi? Jangan jadi macam aku. Dah
lewat dah nak mendaftar.
Rugi tau if tak daftar. 1 undi amat bermakna.

Jalankan tanggungjawab anda sebagai rakyat Malaysia ^___^

Wednesday, February 6, 2013

Kelas Asas Cop Baju Sendiri (Kelantan, Terenganu, Pahang, Kuala lumpur, Johor, Perak, Sabah, Sarawak, Kedah, Pulau Pinang, Selangor, Perlis, dan dll)

Advertising Team!

-Kelas AHAD ATAU ISNIN Sahaja (satu hari SAHAJA).
-Percuma Baju Kosong, Sijil Penyertaan & Block A4 untuk praktikal.
-Terhad Kepada 8 Orang Setiap Sesi


-Lokasi KELANTAN SAHAJA 

(Di negeri-negeri lain member saya dah tak buat partTime class macam ni) 

*Ilmu ini hanya di monopoli oleh sesetengah orang @ kaum sahaja, dan tak semua yang sudi berkongsi, jika ada pun mungkin harganya jauh lebih tinggi!!












    


Price: RM 150 ONLY 

Tuesday, February 5, 2013

Semakan Keputusan BR1M 2.0 Online 2013. Status Permohanan!

Just share..

Semakan Keputusan BR1M 2.0 Online 2013. Status Permohanan!















Semakan BR1M 2.0 Online 2013

Semakan Keputusan BR1M 2.0 Secara Pos
  • Status semua pemohon BR1M 2.0 (Bantuan Rakyat 1Malaysia)
    juga akan dimaklumkan mengenai keputusan permohonan BR1M RM500
     (isi rumah) & RM250 (bujang) melalui pos
  • Setiap pemohon bantuan BR1M 2.0 yang berjaya akan menerima surat
    pemakluman masing-masing secara berperingkat-peringkat dengan
    disertakan tarikh dan tempat majlis penyerahan baucar BR1M 2.0
    RM500 & RM250 diadakan

Semakan Keputusan Permohonan BR1M 2.0 Melalui Talian Hotline
  • Anda sendiri sebagai pemohon juga boleh semak status permohonan
    BR1M 2.o dengan cara menelefon talian
    hotline 1-800-222-500/1-300-88-3010 mulai 11 Februari ini 2013
  • Talian hotline tersebut akan beroperasi dari jam 9.00 pagi hingga 5.00
    petang setiap hari bekerja





Nota, admin pun dapat info dari blog rujukan dibawah:



*Sekadar berkongsi maklumat!! untuk maklumat lanjut sila rujuk pejabat
hasil terdekat di kawasan masing-masing.

Marking untuk 7 warna RM15+Postage RM3





Sesuai untuk marking pada block. beli satu 5tahun dapat guna..bebaloi pe..jom beli..

- Size 2"X2".
- RM15+Postage RM3 ke semua destinasi.
-On stock.

Monday, February 4, 2013

Block malam tadi.. Think out of the box!

Sama seperti kehidupan kita seharian, setiap perbuatan, idea perlulah outside of the box..baru lah cretiviti itu semakin menyerlah..tp admin telah belajar tiga lagi konsep semasa kurus sebelum ini, iaitu


1. Where is the box?
2.Forget the box!
3. Blue ocean strategies.








*Setiap hari perlu lah ada perubahan, baruhidup kita enjoy heeh..

SET ASAS CETAK BAJU A (TEOH CHIN , SELANGOR)

Berminat membeli barangan cetak baju #CETAKBAJUSENDIRI #BUATDUIT Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami ...