Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Thursday, January 3, 2013

Tip cara mencuci blog yang telah digunakan,Pertama sila basahkan blok anda dengan menggunakan air biasa, sama ada merendamkan dalam bekas plastk mahupun kolam renang hehe..(Tujuanya untuk pastikan blok anda lembab).
Kedua angkat dan spray air yang mengandungi klorox @ peluntur ke blok anda.. biarkan ainya dalam 10-15 minute.(Spray dengan semburan halus)

Ketiga gunakan air biasa spray dengan air yang tajam (laraskan muncung water spary) spray keseluruh bahagian blok, anda akan lihat ainya akan tanggal sedikit demi sedikit. ianya akan sedikit sukar apabila anda telah menyapu hardener (kena sabar la cikit kata nk jimat hihi  tp ok usha tangga kejayaan :D ) konsep yang sama menggunakan waterjet ini cara jimat saya ajar.


Selamat mencuba semua..

2. Cara lipat baju cara pantas (Vedio)No comments:

Post a Comment

Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"