Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Friday, January 4, 2013

Kenapa "Perniagaan Tshirt"?


 

Perniagaan menjual t-shirt mempunyai keunikan yang tersendiri. Ketika orang sibuk dengan pelbagai program MLM, perniagaan internet, internet marketing, blogging, Adsense dan sebagainya, mereka tak menyedari bahawa 'Perniagaan T-Shirt' mempunyai kelebihan yang tersendiri, malah lebih baik dari lain-lain jenis buat duit jika diteliti.
Antaranya :

MODUL  : Teknik Cetakan 'Silkscreen Printing"
  • Tak perlu menyimpan stok produk (baju) di rumah.
  • Boleh dilakukan secara part-time.
  • Anda tentukan sendiri untung margin, samada untung besar atau untung kecil atau untung sederhana. Untung margin adalah untung bersih selepas ditolak harga kos.
  • Tak memerlukan pengalaman. Walaupun anda tiada pengalaman, anda tetap boleh bermula sekarang.
  • Permintaan terhadap T-Shirt sentiasa berterusan, dan ianya tidak bermusim. Peluang mendapat tempahan sentiasa ada.



Bolehkah teknik 'silkscreen' ini mendatangkan keuntungan?

Ya! sudah tentu boleh!!! 
semua orang terutamanya golongan remaja memakai t-shirt. lebih-lebih lagi jika t-shirt itu tercetak corak yang mereka cipta sendiri kerana ia tidak di jual dimana-mana kedai diseluruh dunia. hanya pada anda sahaja mereka akan mendapatkannya dan sudah tentunya mereka tidak akan berfikir 2 kali untuk menempahnya pada anda walaupun anda meletakkan harga yang berganda mahalnya. jangan terperanjat jika t-shirt yang anda hasilkan mampu mencecah harga rm 100.00 sehelai. pelanggan anda nanti bukan sahaja dari orang perseorangan, tetapi dari golongan yang ramai seperti murid sekolah yang ingin menempah t-shirt kelas mereka, persatuan-persatuan dan kilang-kilang yang datang menempah t-shirt pada anda sehingga anda tidak mampu membuatnya tanpa pekerja dan akan memerlukan sebuah kedai untuk anda membuat urusan. sungguh menyeronokkan bila duit datang mencurah-curah kedalam poket anda. cuba anda bayangkan jika sekumpulan pelajar universiti yang datang menempah 100 helai baju untuk hari keluarga kampus mereka. dibaju tersebut mereka mahu cetak nama & logo persatuan serta nama ahli-ahli mereka.
andai kata harga yang anda letak lebih kurang rm17.00, (harga bergantung pada warna cetakan) ini bermakna keuntungan anda ialah
100 helai x rm 17.00 = rm1'700.00 (keuntungan anda ialah rm: 1'700.00 ).
satu tempahan anda boleh siapkan dalam masa 5-7 hari. jika dalam sebulan anda mendapat 5 tempahan seperti tadi! bayangkan keuntungan yang akan anda terima nanti. lumayankan?






No comments:

Post a Comment

Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"