Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Wednesday, December 12, 2012

E-Book Panduan cetak Baju (Silkscreen) RM10 sahaja!

Terbitan AC Jaya Trading, hanya RM10 untuk 100 orang pertama sahaja!
cepat sebelum harga kembai normal.Tidak rugi dalam pelaburan ilmu..



Ringkasan EBook 
Ebook bermaksud buku yang ditulis secara softcopy, ianya berbentuk pdf, ciri-ciri buku panduan ini mengandungi  27 halaman mukasurat, yang mengandungi, sejarah silkscreen, Penyedian meja expose, model cadangan  & meterial, Penyedian block kayu(frame),Cara pemasangan sutera saring(mesh900), Cara sapuan Photo Imulation + sentitiser, cara expose image ke block, Cara mencuci image yang telah di expose, process kekemasan block dan touch-up, cara sapuan dye dengan betul, teknik penggunan 2 tone warna, Cara memcuci blok selepas digunakan, Rahsia biness cetak baju. amat sesuai kepada yang baru ingin berjinak-jinak dengan ilmu silkscreen.(Basic Step)


Jika berminat boleh BankIn ke 
Mohd Shanusi Bin Mohd Al-Sharee
MAYBANK (164294281482 )
shanusi_alsharee@yahoo.com



*Selepas pembayan sila emailkan detail pembayan kami akan emailkan softcopy sejurus pembayan telah dibuat (ATM machine sahaja) Jika Online banking HANYA MASUKAN EMAIL saya sahaja.(Trasaction akan dihantar teris ke emial saya)

Mula dijual hari ini 12/12/12




No comments:

Post a Comment

Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"