Wednesday, December 12, 2012

E-Book Panduan cetak Baju (Silkscreen) RM10 sahaja!

Terbitan AC Jaya Trading, hanya RM10 untuk 100 orang pertama sahaja!
cepat sebelum harga kembai normal.Tidak rugi dalam pelaburan ilmu..Ringkasan EBook 
Ebook bermaksud buku yang ditulis secara softcopy, ianya berbentuk pdf, ciri-ciri buku panduan ini mengandungi  27 halaman mukasurat, yang mengandungi, sejarah silkscreen, Penyedian meja expose, model cadangan  & meterial, Penyedian block kayu(frame),Cara pemasangan sutera saring(mesh900), Cara sapuan Photo Imulation + sentitiser, cara expose image ke block, Cara mencuci image yang telah di expose, process kekemasan block dan touch-up, cara sapuan dye dengan betul, teknik penggunan 2 tone warna, Cara memcuci blok selepas digunakan, Rahsia biness cetak baju. amat sesuai kepada yang baru ingin berjinak-jinak dengan ilmu silkscreen.(Basic Step)


Jika berminat boleh BankIn ke 
Mohd Shanusi Bin Mohd Al-Sharee
MAYBANK (164294281482 )
shanusi_alsharee@yahoo.com*Selepas pembayan sila emailkan detail pembayan kami akan emailkan softcopy sejurus pembayan telah dibuat (ATM machine sahaja) Jika Online banking HANYA MASUKAN EMAIL saya sahaja.(Trasaction akan dihantar teris ke emial saya)

Mula dijual hari ini 12/12/12
No comments:

Post a Comment

SAIFUL NIZAM ZAKARIA, Labis JOHOR (SET A CETAK BAJU SENDIRI)

Berminat membeli barangan cetak baju??? #CETAKBAJUSENDIRI #BUATDUIT Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami  www.cetakbaju2u....