Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Friday, November 9, 2012

Tips hari ini contoh Image yang boleh di EXPOSE . Free jer saya belanja hehe..


Memandangkan ramai yang bertaya tentang gambar macam mana yang boleh di exposed, ini ada beberapa gambar yang boleh di exposed terus, download @ saved di Microsoft Words adjust size dan terus boleh print dan exposed. Print black n white untuk contoh gambar lain boleh cari kat internet banyak sangat boleh pilih-pilih sampai lebam apa pan yang penting percuma!!! ataupun anda sendiri boleh design gambar sendiri advantages la kalau pandai editing hehe selamat mencuba..


































Cuba bayangkan image ini ada kat baju anda yang anda customize sendiri??? gempak tuuu huhu meh la cuba hehe nyesal tak cuba.. org lain lama dah buat sendiri..  ala anggap jer pelaburan, duit kejap jer habis..ilmu susah nak cari..org lain mauk kursus sambung belajar nak dapat kan ilmu...setiap hari kena ada benda baru, baru hidup tak boring hehe..apa pn tak cuba tak tahu..peluang di depan anda.. Selamat maju jaya dari kami.


No comments:

Post a Comment

Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"