Friday, November 9, 2012

Tips hari ini contoh Image yang boleh di EXPOSE . Free jer saya belanja hehe..


Memandangkan ramai yang bertaya tentang gambar macam mana yang boleh di exposed, ini ada beberapa gambar yang boleh di exposed terus, download @ saved di Microsoft Words adjust size dan terus boleh print dan exposed. Print black n white untuk contoh gambar lain boleh cari kat internet banyak sangat boleh pilih-pilih sampai lebam apa pan yang penting percuma!!! ataupun anda sendiri boleh design gambar sendiri advantages la kalau pandai editing hehe selamat mencuba..


































Cuba bayangkan image ini ada kat baju anda yang anda customize sendiri??? gempak tuuu huhu meh la cuba hehe nyesal tak cuba.. org lain lama dah buat sendiri..  ala anggap jer pelaburan, duit kejap jer habis..ilmu susah nak cari..org lain mauk kursus sambung belajar nak dapat kan ilmu...setiap hari kena ada benda baru, baru hidup tak boring hehe..apa pn tak cuba tak tahu..peluang di depan anda.. Selamat maju jaya dari kami.


SET ASAS CETAK BAJU A (TEOH CHIN , SELANGOR)

Berminat membeli barangan cetak baju #CETAKBAJUSENDIRI #BUATDUIT Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami ...