Wednesday, October 10, 2012

Nak kongsi satu rahsia...jangan cakap kat orang tau hehe

saya kongsikan rahsia bagaimana anda boleh buat duit dengan bisnes tshirt TANPA perlukan semua perkara yang saya nyatakan di atas. Malah anda sebenarnya boleh memulakan bisnes tshirt TANPA modal yang besar!

Apa Sebenarnya Bisnes T-Shirt?


Gambar Sekadar Hiasan

Bisnes T-shirt bermaksud perkhidmatan mencetak t-shirt yang anda berikan pada orang ramai. Terdapat pelbagai jenis cetakan. Yang biasa kita lihat ialahSILKSCREEN.

Potensi bisnes ini sangat luarbiasa. Permintaan terhadap servis ini sentiasa meningkat setiap tahun. Pelanggan yang datang pula adalah daripada pelbagai latar belakang. Jika anda mahu mulakan bisnes tshirt, antara yang bakal pelanggan anda adalah… 

 • Badan Kerajaan
 • Badan Swasta
 • Sekolah & Institusi Pengajian Tinggi
 • Kelab dan Persatuan
 • Lain-lain
Keuntungan Sehingga 100%

Jangan terkejut, di dalam bisnes tshirt, anda boleh memperolehi keuntungan sehingga 100%. Minima mungkin sekitar 30%. Bagi saya sudah cukup tinggi sebab kita hanya mulakan bisnes tshirt tanpa modal beribu ringgit!

Mari kita lihat secara kasar kiraan untung bisnes tshirt!


 

Lebih tinggi kuantiti tempahan, lebih murah harga yang pembekal boleh beri, lebih tinggi untung yang kita boleh dapat!
Jika anda untung sehelai RM13 – RM25. Bayangkan jika anda mendapat tempahan 1000 helai setiap bulan. Bersamaan RM13,000 hingga RM25,000 sebulan!


menarik bukan?? jom belajar cetak baju sekarang.. mulakan langkah pertama anda dengan membeli set cetak baju kami..

2 comments:

 1. saya sudah..anda bila lagi??? rugi ooo xcuba..

  ReplyDelete
 2. Kini pembeli produk ini semakin meninggkat dari hari kesehari, anda bila lagi? jom cuba.. saya yakin anda akan jatuh cinta nanti dengan bidang ini..

  ReplyDelete

MOHD NADHMI NABEEL, Besut TERENGGANU (EMBOSS/DYE FOAM BAHAN CETAK BAJU SENDIRI SILKSCREEN)

Berminat membeli barangan cetak baju??? #CETAKBAJUSENDIRI #BUATDUIT Seperti ini? DAFTAR & LOGIN di portal rasmi kami ...