Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Monday, October 1, 2012

NAK JADI AGEN SET ASAS SILK SCREEN??


 BOLEH KAH KAMI JADI AGEN SET ASAS SILK SCREEN TUAN??

JAWAPAN: 
Ya, boleh anda boleh beli harga egen  set asas silkscreen hanya RM85 Free postage semenanjung sahaja. minimum order 10  SET. (Yuran RM15 SAHAJA Seumur Hidup) anda boleh menjual set tersebut di kawasan anda. harga jualan RM120- RM150.

HARGA BIASA JIKA (RM120) 
RM120 X 10UNIT  = RM1200

HARGA AGEN
RM85 X 10UNIT  = RM850

KEUNTUNGAN SELEPAS DISKAUN
RM1200 - RM850 = RM350




KEUNTUNGAN JIKA JUALAN  (RM120) 
RM1200 - RM850 = RM350

KEUNTUNGAN JIKA JUALAN (RM150) 
RM1500 - RM850 = RM550



CONTOH BARANGAN 
- Photo Imultion + sentitiser
- Sutera saring 1 meter
- Rubber dye 0.5 kg
- Sekuji 4"
- PERCUMA CD MANUAL
- Hardener 
-Barangan sama dengan gambar dibawah.

Set asas cetak baju  - Image




Sebarang pertayaaan boleh hubungi kami, 
Any question please contact us,

E-mail: shanusi_alsharee@yahoo.com
HpNo SMS: 019-6920509










1 comment:

  1. Berminat nak jadi agen printing, sya akan cri customer dengan design sendiri, then sya mintak company tuan cetak. So berapa charge untuk harga agen ?

    usahawan.ideal@gmail.com

    ReplyDelete

Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"