Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Monday, October 8, 2012

GangNam Style order Done 30 unit

Ni harga kat LELONG.COM HUHUH AMACAM??

Gangnam Style T-shirt GNS05
Click To Enlarge


Tell Friends 




  
Sale Price / Unit:RM 50.00 (Firm)  
Add to Cart
Add to Watchlist
Option :   
Shipping Fee
We allow Combine Shipping
:
Peninsular:RM7
Sabah,Labuan:RM10
Sarawak:RM10
International:RM
  
Ship To:International  
Shipping Method:POS Laju, Self Collect
Payment Method:Maybank2U, ATM Bank In, TT / Wire, Cash on Collection (COC), SafeTrade

Time Left:316 days (22 Aug 2013 8:44:00 PM)

Blok for sale 199.00 (Free postage + Ruber Dye 0.5 kg) jual sbb ada 3 unit lg hehe (boleh cetak lagi banyak untuk jual@ pakai sendiri)
Ini contoh baju yang dah siap, memang satu blok yang cantik



Yang ni tengah keringkan, kena pakai hanger sbb dryer panas tak boleh operate lg..yang ni yang ke 25 helai

Tag sebelah belakang cunn..sebagai trade mark (Harga baju design ini di interret RM50+postage itu pnn tangan pendek) harga saya?? jauh lebih murah..

Gangnam Style white T-shirt (Silkscreen)

1-5 RM30
6-10 RM28
11-49 RM 25
50 > RM15

Nota:
Postage ditanggung oleh pembeli.Bawah 1kg RM9

Berminat?
Sila MSG ke 019-6920506
Harga leh nego jika tempahan banyak. TQ
Order open now..

No comments:

Post a Comment

Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"