Sunday, September 23, 2012

Tempahan blok dari pelanggan 100% siap.. sucess..


kepada Aminuddin Muhammad Din SMS dungun Terengganu, block nada sudah  siap mgkn pagi besok postage anda akan dilakukan.

Nota :
1. Cara menggunakan block sapuan dye jangan  terlalu tekan kuat , sapu rapat dan rata(dari atas ke bawah  - bawah ke atas).

2. Jangan biarkan blok anda  yang ada dye terdedah kepada suhu bilik dalam keadaan yang lama(untuk mengelakan block tersumbat)

3. Terus cuci block jika tidak menggunakan blok tersebut lebih dari 2minit (kalau betul2 jaga blok anda akan lebih tahan lama dan boleh terus digunakan untuk cetakan) ybg ni boleh buat cetakan sehingg 1000 helai @ lebih jika pandai jaga..

4. Untuk testing teknik  sapuan boleh try pada kain yang tidak digunakan cth baju2 lama,  jika berpuas hati boleh try ke jersi pulak.. 

5. mgkn lepas ni boleh order untuk logo adidas @kelab sukan sekolah lak untuk niaga :-)

untuk tips2 lain boleh search dlm blog kami.. TQ.


2 comments:

  1. Terima kasih banyak2... akan saya order lagi selepas ini...u

    Tuan telah banyak membantu saya....

    ReplyDelete
  2. hehe ok lain kali kita bg diskaun lg:D banyak lagi produk lain nnt kita citer.. terima kasih kembali, kepuasan ANDA..kepuasan KAMI..

    ReplyDelete

ABDUL HALIM BIN HUSSIN, Kuantan PAHANG (SET B CETAK BAJU SENDIRI)

Berminat membeli barangan cetak baju??? #CETAKBAJUSENDIRI #BUATDUIT Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami  www.cetakbaju...