Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Sunday, September 23, 2012

Tempahan blok dari pelanggan 100% siap.. sucess..


kepada Aminuddin Muhammad Din SMS dungun Terengganu, block nada sudah  siap mgkn pagi besok postage anda akan dilakukan.

Nota :
1. Cara menggunakan block sapuan dye jangan  terlalu tekan kuat , sapu rapat dan rata(dari atas ke bawah  - bawah ke atas).

2. Jangan biarkan blok anda  yang ada dye terdedah kepada suhu bilik dalam keadaan yang lama(untuk mengelakan block tersumbat)

3. Terus cuci block jika tidak menggunakan blok tersebut lebih dari 2minit (kalau betul2 jaga blok anda akan lebih tahan lama dan boleh terus digunakan untuk cetakan) ybg ni boleh buat cetakan sehingg 1000 helai @ lebih jika pandai jaga..

4. Untuk testing teknik  sapuan boleh try pada kain yang tidak digunakan cth baju2 lama,  jika berpuas hati boleh try ke jersi pulak.. 

5. mgkn lepas ni boleh order untuk logo adidas @kelab sukan sekolah lak untuk niaga :-)

untuk tips2 lain boleh search dlm blog kami.. TQ.


2 comments:

  1. Terima kasih banyak2... akan saya order lagi selepas ini...u

    Tuan telah banyak membantu saya....

    ReplyDelete
  2. hehe ok lain kali kita bg diskaun lg:D banyak lagi produk lain nnt kita citer.. terima kasih kembali, kepuasan ANDA..kepuasan KAMI..

    ReplyDelete

Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"