Tuesday, September 11, 2012

Jom beli set asas silkscreen












1.SET ASAS


- Photo Imultion 
- Sentitiser
- Sutera saring 1 meter
- Rubber dye 0.5 kg
- Sekuji 4"














Nota:- 
Semua pakej dibawah akan mula dijual 16/12/12 

                                              













2.SET EKONOMI








- Photo Imultion + sentitiser
- Sutera saring 1 meter
- Rubber dye 0.5 kg
- Sekuji 4"
- CD MANUAL
- Hardener 
- Frame dah pasang kain 1unit
- 4 color  0.5 kg (Red, Blue, Green, Black)
- T-Shirt 3unit
- Coater 6" (Aalat untuk  menyapu photo imultion)
- Rubber dye120   1kg.
- 4Pigment color(Red, Blue, Green, Black)




3.SET LENGKAP




- Photo Imultion + sentitiser
- Sutera saring 3 meter
- Rubber dye 0.5 kg
- Sekuji 4"
- CD MANUAL
- Hardener  1 liter 
- Frame dah pasang kain 
- 4 color  1kg (Red, Blue, Green, Black)=
- T-Shirt 4unit
-  Vovan Beg 3unit
- Portable Expose Unit(PEU with semi auto timer meterial palywood+glass A4 size)
-  10 work art image black and white (Sample latest design A4 size ready to used)
- butterfly clamp 1unit
- Gam untuk pegang fabrik 1/2 kg
- Coater 10" @ 12" (Aalat untuk menyapu photo imultion)





4.MEJA EXPOSED








Item 100% Steel 

Sesuai untuk kegunaan sendiri atau perniagaan, praktikal dan lain-lain,4 soket lampu dan wirering kami sediakan, mentol boleh beli sendiri @ kami belikan RM15 seunit brand  Philip. Kukuh & Mantap


23 comments:

  1. meja expose tuh bape inggit jual..?? bulb takpe ar,ak bole beli,just nak yang glass ngan frame expose tuh jer,bape inggit..??

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  2. sy berminat dengan pakej set lengkap..
    boleh tuan email kepada saya secara lebih detail mgenai pakej tersebut..
    email: chinonyalpha@aol.com

    ReplyDelete
  3. Tuan boleh rujuk portal rasmi kami di www.cetakbaju2u.biz senarai harga lengkap & penerangan ada disana..TQ

    ReplyDelete
  4. boleh wssp saya x? sy beminat..kalau ada lagi ?0137227974

    ReplyDelete
  5. saye berminat nak beli sekuji size 5". boleh wasap saye? 0179786811

    ReplyDelete
  6. ada.. pembelian di www.cetakbaju2u.biz Tuan.

    ReplyDelete
  7. Salam.. Masih boleh buat belian ke? Saya berminat.

    ReplyDelete
  8. Tuan, saya nak beli set asa..masih avail?

    ReplyDelete
  9. Saya pun berminat nak tau lebihlanjut
    watsup 0109693075
    mackiera@gmail.com

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum tuan, saya nak beli set ekonomi... boleh bg detail kat whatsap saya tak 01127019866 saya baru nak belajar buat...

    ReplyDelete
  11. Whatapp sy harga detail 0134335119

    ReplyDelete
  12. Whatapp sy harga detail 0134335119

    ReplyDelete
  13. whatsApp detail pls 0122450200

    ReplyDelete
  14. Ade jual lg ke pm sy 01128744807

    ReplyDelete
  15. HARGA @ SEMAKAN HARGA BOLEH DI BUAT DI PORTAL RASMI KAMI REGISTER DAN LOG IN DI WWW.CETAKBAJU2U.BIZ

    ReplyDelete
  16. Saya memang berminat boleh wasap saya 0174685121

    ReplyDelete

SET ASAS CETAK BAJU A (TEOH CHIN , SELANGOR)

Berminat membeli barangan cetak baju #CETAKBAJUSENDIRI #BUATDUIT Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami ...