Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Wednesday, August 1, 2012

ITEM FOR SALE

SET LENGKAP CETAK BAJU(RM 480)

SET LENGKAP CETAK BAJU(RM 480) 
salam buat semua warga buat... disini saya ingin menjual satu set alat-alat cetak baju yang ada dalam gambar.... Barang-Barang -Photo Imultion + Sentitiser - Rubber Dye(Hitam, Merah, Kuning 500mg) - Rubber Dye putih 0.g kg - Coater A4 (Sapuan blog) - Sekuji size A4 - Gam fabrik (untuk memegang baju supaya tidak lari semasa sapuan)1kg - Papan sapuan baju 1 unit. - Meja Expose size A4(terbaik) - 1 Blog kayu kosong (Baleh balik terus buat) - 1 CD Manual anda hanya perlu cari hair-dryer mak atau kakak2 yang comel saja mesti ada..balik terus buat saja kat rumah... tidak perlu ke kedai untuk mencetak baju... barang LIMITED!!! sapa cepat dia dapat... COD: penghantaran barang untuk seluruh Malaysia tetapi KOS POS barang DITANGGUNG OLEH PEMBELI!!

Blok Ready To Used

Blok Ready To Used
T-Shirt block ready to used RM150 ONLY grab now hot sales.. (Any design request by customer ) Now you can design your T-Shirt. Suit for Personal, Company, School and etc.. Ready to used ONLY AT RM 150 + RM 50 for 1/2 Ruber Dye (White) & Sekuji FREE POSTAGE (Sixe A4) *Price depend on size & Frame

Hot Sale!

Hot Sale!
Customize T-Shirt (RM55 include postage)

Hot sale!!

Hot sale!!
Customize T-Shirt (RM55 include postage)

Cetakan atas tuala

Cetakan atas tuala
Tempah lah sekarang..jika tempahan banyak harga nego!

Cetakan atas wovan beg

Cetakan atas wovan beg
RM4-7 ONLY silkscreen vovan kosom RM 3.00

Silk screen starter (For sale)

Silk screen starter  (For sale)
Dapatkan segera KIT PERMULAAN CETAK BAJU dengan hanya RM100.00 sahaja termasuk pos (POS LAJU). Kit ini terdiri daripada Rubbey Dye 0.5kg, Sekuji 5", Sutera Saring 1meter, Photo Emulsions dan Sensitiser. Masukkan bayaran sebanyak RM100.00 ke dalam akaun Maybank (164294281482) atas nama Mohd Shanusi Mohd Al-Sharee . Seterusnya SMS maklumat bank in ke 019-6920509 seperti jumlah, masa, tempat bayaran serta nama dan alamat anda untuk tujuan pos. Penghantaran dibuat melalui POS LAJU Pos Malaysia selepas pengesahan diterima. p/s: tolong tanya status barang bimbang tiada stok. PERCUMA CD menggunakan kits ini secara PERCUMA!!! A-Z..order sekarang sebelum kehabisan stock hehe..memang berbaloi.. Cepat-cepat sebelum harga naik ke normal price RM 150 on August 2012!!!

Pigment colour Dye

Pigment colour Dye
1 unit dye (250g) RM 25 free postage

T/C Squeegee & wood

T/C Squeegee & wood
RM 20 include postage size 5"

Slow Fix

Slow Fix
1unit ( 250 g ) RM 20.00 Kegunaan : Untuk campur kedalam rubber dye, supaya rubber dye lambat kering dan mengelakan block tersumbat. include RM 5 postage

Emulation Coater

Emulation Coater
Emulation Coater RM 75 A4 size FREE postage

Butterfly Clamp

Butterfly Clamp
Kegunaan memegang frame blok untuk sapuan dye ke blok agar tidak lari image asal untuk cetakan berulang kali..image cetakan akan lebih cantik..RM 100 (2 unit) Free postage

6 comments:

  1. kalau hanya Photo Emulsions dan Sensitiser sahaja berapa harganya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila msj d nombor 0134996183.. info nak cpat..

      Delete
  2. nak beli photo emulsion remover dengan ink remover .. berapa harganya ?

    ReplyDelete
  3. assalam..set cetakan baju tu msh harga tu ke?

    ReplyDelete
  4. Salam tuan..masih lagi menjual ke barang set untuk mencetak baju

    ReplyDelete

Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"