Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Thursday, July 19, 2012

Get FREE WIfi RM 160


LATEST ARRIVAL IN THE MARKET!!!!
HIGHEST SIGNAL RANGE!!!48DBI ANTENNA!
WIFI SPEED SUPPORT UP-TO 150Mbs



SPECIAL PRICE!!!!! RM160 ONLY.... FREE SHIPPING TO PENISULAR MALAYSIA!!!!!!





KENAPA PERLU MENGGUNAKAN WIFI BOOSTER?
Wifi Booster dapat menguatkan lagi signal wifi yang diterima disekeliling kita. Selain daripada itu, penggunaan wifi booster ini dapat mengesan signal wifi yang jauh jika dibandingkan penggunaan wifi receiver daripada laptop biasa.

Bagi tujuan untuk memudahkan pencarian password, penggunaan wifi booster adalah amat berguna dan dalam masa yang sama mempercepatkan lagi proses mencari password.

KALAU ANDA RASA WIFI ADAPTER SINMAX 800WG KUAT ,, WIFI SIGNAL KING 18TN LAGI HEBAT POWER... 




]LAGI BESAR !!! LAGI BERKUASA!!!SINMAX 36DBI SIGNAL KING 48DBI 



SUPPORT ALL THE OPERATING SYSTEMS.. WINDOWS,MAC AND LINUX


Features:

Industrial Standard, stable & durable 48dBi directional high gain antenna Range over 3 with stable connection 2000mW High Power output Ralink 3070 chipset IEEE 802.11 B/G/N (up to 150Mbps)Compatible with BackTrack 6/7 (beini)

Specification
Chipset: Ralink 3070
- Antenna: 48dbi
- Output Power: 24dbm(OFDM),32dbm(CCK)
- Frequency Range: 2.4GHz (ISM Band)
- Host Interface: Mini USB



PACKAGE!!!
English beini bt 5 dan bt 6 software and User Guide(malay/english) will be provided in package

NOTE:
BackTrack learning kits is for education purpose. Full guide will be given. It is illegal to crack others wifi. This just for your own education purpose for better understand on your own wifi security.

No comments:

Post a Comment

Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"