Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Monday, May 21, 2012

Penerangan Fungsi Barang

BARANG
PENERANGAN

PHOTO IMULTION
Berwarna purple@hijau kena campur dengan sentitiser. Nisbah 10.
SENTITISER
Berwarna kuning @oren kena campur denga Photo Imultion Nisbah 1.
RUBBER DYE120
Dye yang boleh dicampur dengan pigment color(untuk bancuh dye sendiri mengikut warna kesukaan anda)
Rubber Dye 120
RUBBER DYE200
Tidah boleh di campur denga pigment color (Dye sebagai warna putih sahaja)
White Colors Paste (200 code)
PIGMENT COLOR
Pewarna yang digunakan untuk bancuh dye, (dye 120)
Silk Screen Colors Paste (pigment)
HARDENER
Hardener adalah chemical yang digunakan sebagai  finishing block, bila blok siap dan nak pakai lama bolehlah sapu  hardener..block  anda akan tahan lama dan tidak tertanggal imagenye walaupun banyak cetakan yang dilakukan.


Silk Screen Chemicals
SEKUJI
Alat sapuan dye ke baju
Squeegee With High Grade Rubber
Table  Glue
Gam yang digunakan untuk pegang  baju. Baju tidak akan bergerak
Table Glue
KAIN MESH(SUTERA SARING)
Kain yang digunakan untuk penghasilan bolk
Woods Frame With 1200 Mash
Coater
Alat Sapuan cecair camuran ke blok
 Silk Screen Scoop Coater

Nota:-
gambar rujukan sahaja..tetapi hampir sama dengan barangan kami..cuma pembungkusan berbeza..TQ.

No comments:

Post a Comment

Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"