Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Wednesday, April 25, 2012

Cetakan cenderahati anda..

Click to view the next image. Click to view the next image.

PRINT ON TOWELS, PILLOWCASES, SHEETS AND ALL KINDS OF FABRICS, SUITABLE FOR: -
-PRIVATE
-COMPANIES
-ORGANIZATION
-GIFT
- AND MORE

SMALL TOWELS
1-40 = RM 1.00
41-50 UNITS = RM 0.80
51-100 UNITS = RM 0.60

LARGE TOWELS
1-40 = RM 5.00
41-50 UNITS = RM 4.00
51-100 UNITS = RM 3.00

IF THERE ARE WHOLESALERS OR PERSONAL WHO ARE INTERESTED CAN CONTACT US

NOTE:
THESE ARE THE PRICES OF PRINTING ONLY.
 ********************************************************************************
Cetakan atas tuala, sarung bantal, cadar dan semua jenis fabrik,  sesuai bagi:-
-persendirian 
-hadiah
-pengatin 
-syarikat 
-organisasi 
-cendramata 
-hadiah
-kedai 
-lain

Tuala kecik 
1-40 =1.00
41-50 unit = RM 0.80
51-100 unit = RM 0.60

Tuala Besar 
1-40 =5.00
41-50 unit = RM 4.00
51-100 unit = RM 3.00

Jika ada pemborong yang berminat boleh hubungi kami.butik-butik barangan pengatin @ persendirian dialu-alukan..

Nota:
Berikut adalah harga cetakan sahaja.
cadangan kami anda bawa meterial sendiri.dapat cut banyak kos. jika hendak kami carikan pun boleh tapi kena tempah dan tambah harga kain. TQ.. 

No comments:

Post a Comment

Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"