Saturday, April 28, 2012

Hari ini

Ahamdulillah.. semalam rezeki murah, hari ni ingat nk pergi cari baju kosong.tp ada rasa mcm penat pulak.xper nnt tengahari sedikit kt decide hehehe

Friday, April 27, 2012

Koleksi Photo & SMS

Sajer jer upload memeriahkan lagi blog ini..lagi pn dah penuh hp tak larat nk simpan nk buang syg hihi, so anda juga boleh nilai dari permintaan pengguna kami.. meh la cuba...selamat melayari maklumat di blog kami..






























Wednesday, April 25, 2012

Cetakan cenderahati anda..

Click to view the next image. Click to view the next image.

PRINT ON TOWELS, PILLOWCASES, SHEETS AND ALL KINDS OF FABRICS, SUITABLE FOR: -
-PRIVATE
-COMPANIES
-ORGANIZATION
-GIFT
- AND MORE

SMALL TOWELS
1-40 = RM 1.00
41-50 UNITS = RM 0.80
51-100 UNITS = RM 0.60

LARGE TOWELS
1-40 = RM 5.00
41-50 UNITS = RM 4.00
51-100 UNITS = RM 3.00

IF THERE ARE WHOLESALERS OR PERSONAL WHO ARE INTERESTED CAN CONTACT US

NOTE:
THESE ARE THE PRICES OF PRINTING ONLY.
 ********************************************************************************
Cetakan atas tuala, sarung bantal, cadar dan semua jenis fabrik,  sesuai bagi:-
-persendirian 
-hadiah
-pengatin 
-syarikat 
-organisasi 
-cendramata 
-hadiah
-kedai 
-lain

Tuala kecik 
1-40 =1.00
41-50 unit = RM 0.80
51-100 unit = RM 0.60

Tuala Besar 
1-40 =5.00
41-50 unit = RM 4.00
51-100 unit = RM 3.00

Jika ada pemborong yang berminat boleh hubungi kami.butik-butik barangan pengatin @ persendirian dialu-alukan..

Nota:
Berikut adalah harga cetakan sahaja.
cadangan kami anda bawa meterial sendiri.dapat cut banyak kos. jika hendak kami carikan pun boleh tapi kena tempah dan tambah harga kain. TQ.. 

Tuesday, April 24, 2012

Saturday, April 21, 2012

Contoh Baju..

Kepada semua pelanggan yang ada bertaya contoh kain, kami akan upload contoh kain nnt tq.

Thursday, April 19, 2012

Thank You..

To all my customer ..we will reply our answer ASAP regarding your question TQ..

Tuesday, April 17, 2012

Monday, April 16, 2012

Aktiviti semalam

10 block telah disiapkan semalam, kami sedaya boleh akan cuba memaksimumkan kualiti bagi setiap produk yang dihasilkan..

Thursday, April 12, 2012

Make your own order now..

Tempahan dari Customer

En Sham, tempahan block logo syarikat tuan td akan di pos lusa harap maklum.payment already received
TQ. ..

draft design..

final design will email soon..

Tuesday, April 10, 2012

Get your OWN BLOCK, Ready to used ONLY AT RM 150



    



(Any  design request by customer )
Now you can design your T-Shirt. Suit for Personal, Company, School and etc..
Ready to used ONLY AT RM 150
+
RM 50
for 1/2 Ruber Dye (White) & Sekuji


FREE POSTAGE


(Sixe A4)
*Price depend on size & Frame


Dengan harga RM 150 frame blok ini kepuyaan anda. kami akan pos bedasarkan alamat yang diberi..Jadi anda boleh membuat cetakan seberapa banyak cetakan yang anda mahu pad aT-shirt kegemaran anda! selaagi block anda boleh digunakan..cara penggunan dan pengjagaan akan diberi tahu kelak.. Bukan sahaja untuk persendirian malahan untuk kawan2 juga..



SET ASAS CETAK BAJU A (TEOH CHIN , SELANGOR)

Berminat membeli barangan cetak baju #CETAKBAJUSENDIRI #BUATDUIT Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami ...