Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Monday, June 27, 2016

SET ASAS CETAK BAJU SENDIRI #TAKBELIRUGI #MURAH #MUDAH #BELI

SET ASAS CETAK  BAJU SENDIRI #TAKBELIRUGI #MURAH #MUDAH #BELI
Kenapa anda perlu beli set ini?

1.     Toturial video lengkap a-z
2.     Item ready to print
3.     Pembelian hanya di portal (add on & sistematik)
4.     Tiada masa menghadiri kursus
5.     Ingin menjana pendapatan  sampingan yang lumayan
6.     Sesuai kepada semua golongan
7.     Kepada pihak sekolah yang ingin menjalankan kursus cetak baju kepada pelajar sila SMS kami 019-6920509


Berminat membeli barangan cetak baju





Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz untuk pembelian @ semakan harga

Friday, June 24, 2016

SET ASAS CETAK BAJU SENDIRI #TAKBELIRUGI #MURAH #MUDAH #BELI

SET ASAS CETAK  BAJU SENDIRI #TAKBELIRUGI #MURAH #MUDAH #BELI
Kenapa anda perlu beli set ini?

1.     Toturial video lengkap a-z
2.     Item ready to print
3.     Pembelian hanya di portal (add on & sistematik)
4.     Tiada masa menghadiri kursus
5.     Ingin menjana pendapatan  sampingan yang lumayan
6.     Sesuai kepada semua golongan
7.     Kepada pihak sekolah yang ingin menjalankan kursus cetak baju kepada pelajar sila SMS kami 019-6920509


Berminat membeli barangan cetak baju





Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz untuk pembelian @ semakan harga

Wednesday, June 22, 2016

SET ASAS CETAK BAJU SENDIRI #TAKBELIRUGI #MURAH #MUDAH #BELI

SET ASAS CETAK  BAJU SENDIRI #TAKBELIRUGI #MURAH #MUDAH #BELI
Kenapa anda perlu beli set ini?

1.     Toturial video lengkap a-z
2.     Item ready to print
3.     Pembelian hanya di portal (add on & sistematik)
4.     Tiada masa menghadiri kursus
5.     Ingin menjana pendapatan  sampingan yang lumayan
6.     Sesuai kepada semua golongan
7.     Kepada pihak sekolah yang ingin menjalankan kursus cetak baju kepada pelajar sila SMS kami 019-6920509


Berminat membeli barangan cetak baju





Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz untuk pembelian @ semakan harga

Monday, June 20, 2016

SET ASAS CETAK BAJU SENDIRI #TAKBELIRUGI #MURAH #MUDAH #BELI

SET ASAS CETAK  BAJU SENDIRI #TAKBELIRUGI #MURAH #MUDAH #BELI
Kenapa anda perlu beli set ini?

1.     Toturial video lengkap a-z
2.     Item ready to print
3.     Pembelian hanya di portal (add on & sistematik)
4.     Tiada masa menghadiri kursus
5.     Ingin menjana pendapatan  sampingan yang lumayan
6.     Sesuai kepada semua golongan
7.     Kepada pihak sekolah yang ingin menjalankan kursus cetak baju kepada pelajar sila SMS kami 019-6920509


Berminat membeli barangan cetak baju

Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz untuk pembelian @ semakan harga



Saturday, June 18, 2016

SET ASAS CETAK BAJU SENDIRI #TAKBELIRUGI #MURAH #MUDAH #BELI

SET ASAS CETAK  BAJU SENDIRI #TAKBELIRUGI #MURAH #MUDAH #BELI
Kenapa anda perlu beli set ini?

1.     Toturial video lengkap a-z
2.     Item ready to print
3.     Pembelian hanya di portal (add on & sistematik)
4.     Tiada masa menghadiri kursus
5.     Ingin menjana pendapatan  sampingan yang lumayan
6.     Sesuai kepada semua golongan
7.     Kepada pihak sekolah yang ingin menjalankan kursus cetak baju kepada pelajar sila SMS kami 019-6920509


Berminat membeli barangan cetak baju

Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz untuk pembelian @ semakan harga


Thursday, June 16, 2016

HOT SALE BARANGAN CETAK BAJU SENDIRI, #TAKBELIRUGI






Berminat membeli barangan cetak baju

#CETAKBAJUSENDIRI
#BUATDUIT

Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

Wednesday, June 15, 2016

BLOCK A4 FIT MESH - MOHD NOORPIAH BIN IBRAHIM (JOHOR)






Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

SET ASAS CETAK BAJU SENDIRI A - Che Mohd Fahmi Bin Che Long (Terengganu)






Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

Friday, June 10, 2016

SINGLE PLATE PRINTING (SILKSCREEN)










SINGLE PLATE PRINTING UNTUK DI JUAL, ITEM ON STOCK.. SIAPA CEPAT DIA DAPAT
ITEM DALAM SET INI:
  • SINGLE PLATE PRINTING+ BUTTERFLY CLAMP
  • A3 FRAME FIT MESH

PEMBELIAN BARANGAN SILA LAWATI PORTAL RASMI KAMI DI WWW.CETAKBAJU2U.BIZ
#CETAKBAJUSENDIRI

SET ASAS CETAK BAJU - REVILNO ANAK AJU (SARAWAK)






Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

SET ASAS CETAK BAJU SENDIRI - NUR ALIA (PERAK)






Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

SET ASAS CETAK BAJU SENDIRI - AMIR #KEDAH






Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

SET ASAS CETAK BAJU SENDIRI - HAKIMI #PAHANG DARUL MAKMUR






Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

SET ASAS CETAK BAJU SENDIRI A - JOHARI #TERENGGANU DARUL IMAN






Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

Thursday, June 9, 2016

SET ASAS CETAK BAJU SENDIRI A - ROHAYU (KELANTAN)






Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

Tuesday, May 24, 2016

BARANGAN CETAK BAJU SENDIRI - #CETAKBAJUSENDIRI








berminat untuk membeli barangan cetak baju senadiri? boleh daftar & semakan harga di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz

Monday, March 28, 2016

SET ASAS CETAK BAJU SENDIRI A - (ANA UiTM Shah Alam)






Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

SET ASAS CETAK BAJU SENDIRI A - (HALIMAH NORDIN ALOR STAR ,KEDAH)






Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

SET ASAS A CETAK BAJU SENDIRI - (ROSLAN ROSLI - PERLIS)






Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

SET ASAS A + RUBBER DYE (AMIN JDT)


Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga
Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"