Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Monday, March 28, 2016

SET ASAS CETAK BAJU SENDIRI A - (ANA UiTM Shah Alam)






Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

SET ASAS CETAK BAJU SENDIRI A - (HALIMAH NORDIN ALOR STAR ,KEDAH)






Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

SET ASAS A CETAK BAJU SENDIRI - (ROSLAN ROSLI - PERLIS)






Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

SET ASAS A + RUBBER DYE (AMIN JDT)


Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

SET BASIC A - Syakir Azfar (Kelantan)


Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

Thursday, February 11, 2016

ALATAN CETAK BAJU SENDIRI SLOW FIX - ZAIDIN BIN AHMAD (MELAKA)









Berminat membeli barangan cetak baju

Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga


SET ASAS CETAK BAJU SENDIRI - shabri abdul wahab (SABAH)


Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

Set Asas Cetak Baju A + Block Frame- Muhammad azhar (Johor JDT)







Berminat membeli barangan cetak baju


Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

SETA ASAS CETAK BAJU SENDIRI + BUTTERFLY CLAMP -MOHD YAZID (PAHANG )





Berminat membeli barangan cetak baju


Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

SET SILKSCREEN - mohammad shukri (TERENGGANU)


Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

SET ASAS CETAK BAJU SENDIRI - Yunus Mohd Yusuf SIBU (SABAH)



Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

Monday, February 1, 2016

BLOK IMAGE CUSTOMIZE + SILKSCREEN METERIAL (TASKA KEMAS RESAH) / TN MOHD BAKHTIAR B. SARIP (NEGERI SEMBILAN)










Berminat membeli barangan cetak baju

Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

Wednesday, January 27, 2016

AMIR BIN ABDDULLAH - SET ASAS CETAK BAJU A (SELANGOR)












Berminat membeli barangan cetak baju

Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

REVILNO ANAK AJU - SET BASIC A (SARAWAK)








Berminat membeli barangan cetak baju

Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

NOOR DIANA AHMAT - SET ASAS BAJU A (SARAWAK)






Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

SYAMIR AHMAD - SET CETAKBAJU SENDIRI A (SELANGOR)






Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

Wednesday, January 20, 2016

SET CETAKBAJU EKONOMI - Muhammad Rusyaidi Bin Md Yasin (SELANGOR)





Berminat membeli barangan cetak baju
Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

Tuesday, December 1, 2015

SET ASAS CETAK BAJU A - Izdihar fadlullah (SARAWAK)






Berminat membeli barangan cetak baju



Seperti ini? Daftar & login di portal rasmi kami www.cetakbaju2u.biz utuk pembelian dan semakan harga

Friday, November 27, 2015

Pembekal alatan cetakbaju sendiri berserta CD Manual | Menerima tempahan cetak baju | Kursus Asas Cetak Baju Sendiri

Sila lawati portal kami untuk sebarang semakan harga, senarai barangan, Order & Pembayaran www.cetakbaju2u.biz
hotline:- 019-6920509

TAHNIAH!!!

Kerana anda berusaha untuk mengetahui satu teknik cetakan yang amat menarik lagi menguntungkan iaitu teknik cetakan 'silkscreen' untuk t-shirt.Teknik ini juga dikenali sebagai teknik cetak ajaib kerana tanpa menggunakan mesin atau sebarang peralatan canggih anda masih mampu serta berpeluang mencetak gambar-gambar menarik yang anda hasilkan sendiri dan tidak terdapat di mana-mana kedai.Kini anda berpeluang merialisasikan lukisan dan gambaran anda sendiri di atas t-shirt, seluar, tuala, beg, topi dan apa sahaja yang anda inginkan.wow!! Sungguh mengagumkan dan kini anda sudah tentunya tidak sabar untuk mempelajarinya.

"All item copyright by cetakbaju2u.blogspot.com"